Хто об'єднався, щоб долати корупцію на Рівненщині

11.10.2015 23:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

10 жовтня в м. Рівне відбулась спільна прес-конференція політичної партії Прогрес та Антикорупційного руху України за участі його очільника Валентина Наливайченка.

 

 

Дійство проходило у готелі Мир. Послухати та задати свої питання прийшло чимало бажаючих, зала була майже повна. Щоправда, левова частка присутніх складалась із представників новоствореної політичної сили з районів нашої області, що можна було зрозуміти по розмовах про виборчі окуги та перипетії виборчої кампанії.

 

 

Окрім колишнього голови СБУ Валентина Наливайченка, за столом учасників також сиділи Олександр Сачевчич-представник Антикорупційного руху на Рівненщині, Анатолій Сидорук- колишній ударівець, а наразі голова Рівненського обласного осередку ПП "Прогрес" , нардеп Єгор Фірсов та начальник Рівненської митниці Олег Вавровський.

 

зліва на право: Вавренюк О., Сачевчич О., Наливайченко В., Сидорук А., Фірсов Є.

 

Ключовою темою розмови(про що, власне, не тяжко було здогадатись), стала така актуальна на сьогодні боротьба з корупцією- як на місцях, так і на загальнодержавному рівні. Першим слово взяв пан Наливайченко, що розповів про свої досягнення у цьому питанні та готовність підтримати будь-які ініціативи в регіонах. Присутні мали змогу почути про разючі факти просування корупційних схем на митниці від Олега Вавровського, екскурс Анатолія Сидорука у коротку, але насичену діяльність Прогресу, їх бажання і бачення, а також Олександра Сачевчича, котрий представляє Антикорупціний рух в Рівне. Цитуємо: «Кожна людина має обрати свою ношу, свій шлях. Всього за своє життя не встигнеш і не зробиш. Я наразі обрав боротьбу з корупцією, адже саме це найбільше заважало і заважає мені та іншим українцям в веденні бізнесу, професійній діяльності.»

 

Також пан Сачевчич відмітив, що вони не проти будь-яких об’єднань, чи то з громадськими організаціями, чи то з політичними партіями, головне мати спільні бачення. Про це недвозначно натякав і Сидорук, що дає зрозуміти, що ці дві команди вже поєднали свої зусилля як мінімум на виборчий період, а скоріше всього і на більш довгий час. Адже згода провести спільну прес-конференцію Наливайченка відкрито говорить про його «види» на Прогрес. Нагадаємо, що це вже не перше політичне вподобання Валентина Олександровича, раніше він був обраний головою політради «Нашої України», що тоді намагалась відродитись після стрімкого падіння рейтингів свого колишнього лідера Ющенка та власних, як бренду.   

 

Отож, політична партія ПРОГРЕС та Антикорупційний Рух Наливайченка ідуть на вибори разом.

 

Наскільки міцним та результативним виявиться цей союз, покаже час.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews