Євген Рибчинський

Євген Рибчинський

депутат Верхвної ради України, митець, м. Київ

Ідеальна країна неідеальних людей

25.10.2015 08:23   Джерело: Українська правда. Блоги
Автор : Євген Рибчинський

Ідеальних людей не існує.


Не ідеальні ані президент, ані прем'єр, ані прокурор, ані ми з вами. Тим більше не ідеальні політичні партії: Солідарність, Народний Фронт, Батьківщина, Свобода, РПЛ тощо. Не кажучи вже про оппобло.

 

Не ідеальна ані попередня, ані теперішня, ані будь-яка наступна система виборів.


Ідеальним є лише шанс зайвий раз продемонструвати свою свідомість і розуміння викликів сьогодення, проголосувавши в останню неділю жовтня за найпривабливішого кандидата і найбільш зрозумілу політсилу.



Ідеальних людей не існує.


Тому кожен виборець має право на помилку. Адже вибір це завжди лотерея, в якій перемагає не гравець, а той хто надрукував виборчий бюлетень і запросив нас на вибори.


І тому вільно і спокійно голосуйте за Солідарність, не зважаючи на своє тяжке життя, за Батьківщину, не зважаючи на вартість газу, за Свободу, не рахуючи кількість поранених нацгвардійців і за РПЛ, не дивлячись на вагу і пиху незаконно арештованого, але законно виключеного з депутатів, Мосійчука.


Ідеальних людей не існує. Але це не означає, що в українців немає своїх ідеалів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Українська правда. Блоги