Мер Рівного висуватиме на посаду секретаря ради кандидатуру «Солідарності»

26.11.2015 17:54   Джерело: erve.ua
Опубліковано : Семен Палій
Очільник Рівного Володимир Хомко планує запропонувати на пост секретаря міської ради представника від Блоку Петра Порошенка Олексія Муляренка. Про це він розповів кореспонденту.
 
«Я не хочу називати нікого іншого з етичних міркувань, але є щонайменше 5 кандидатів, які в той чи інший спосіб ходять по депутатах, агітують за себе і так далі. Очевидно, що мені легше було б, щоб секретар був від найбільшої фракції, бо коли доведеться проводити рішення, підтримка найбільшої фракції – це вже великий плюс. Чисто тактично – мені це вигідніше, тим більше, що це фракція демократична, не опозиційна. Тому особисто я буду вносити кандидатуру Муляренка, я не приховую цього. А там побачимо, що буде. Думаю, що імовірність призначення саме його – дуже висока», - сказав В.Хомко.
 
Дві найбільші фракції Рівненської міської ради ще не визначилися з тим, кого завтра підтримуватимуть на цій посаді.
 
«У нас було вже два засідання. Сьогодні ввечері пройде третє. Єдиної узгодженої позиції стосовно посади секретаря поки немає. Ми не знаємо, чи будемо взагалі висувати свого представника, чи підтримуватимемо іншого. В міську раду Рівного не пройшли деструктивні сили з числа колишніх «регіоналів», тому «Свобода» відноситься до цього питання вільно. До персони Олексія Муляренка в нас відсутнє погане ставлення. Майбутнього кандидата на посаду секретаря Рівнеради «Свобода» оцінюватиме за двома критеріями – його особистими здобутки та діями його партії»,- розповів депутат від ВО «Свобода» Юрій Осіпчук.
 
«Єдину позицію по цьому питанню «Батьківщина» ще не сформувала. У нас пройде ще одне засідання фракції, де якраз це буде вирішувати», - поділився голова «Батьківщини» на Рівненщині Микола Кучерук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: erve.ua