Ігор Турський

Ігор Турський

місцеве самоврядування

Ми вимагаємо змін

27.11.2014 23:41   Джерело: TeNews
Автор : Ігор Турський

Сьогодні відбулось перше засідання Верховної Ради України 8 скликання. І уже можна робити певні висновки та прогнози з побаченого. Так, чомусь, сесія більше нагадувала театер "двох акторів" (Яценюка та Порошенка), які намагались довести усім, що дійшли згоди і готові працювати в такт одне одного.


За словами Порошенка, коаліція у складі 302 депутатів, це великий прорив для України. Проте, я особисто, цього прориву не помітив. Всі очікували, що нова коаліція буде ставитись належно до "Опозиційного блоку", який повністю "прогнив" Януковичем і ПР. Але нічого окрім хизування камуфляжем, українці не побачили від комбатів, які раніше божились, що «люстуватимуть» регіоналів з перших днів роботи ВР.


Пригадайте, як виглядала минула Верховна Рада в перший день роботи: думаю, таке важко згубити в памяті. "Свобода" і фізично і морально ставила на місце "регіоналів" без долі сумнівів. До чого це привело ми і самі знаємо: Майдан, повал режиму та переосмислення українцями своєї держави як такої.

Ця ж Рада одразу дала можливість "регіоналам" розслабитись і почуватись у своїй тарілці. Парасюк не бив писок Шуфричу, як загадково натякав в інтерв’ю. Гаврилюк, либонь, вивчав "нові" для себе слова і загубився серед решти…


"Європейська Україна", як, власне, і найменувала себе опозиція, показала, що їй "плювати" на те, що саме через ПР українці спочату оплакували Героїв Небесної Сотні, а зараз проводжають на загибель своїх рідних в АТО.


Головне ж, що спікера і премєр-міністра обрали, та й довгу промову президента послухали про "мирний план", який мав би уже хоч якось та проявити себе.


Та нічого окрім пустих слів та гри двох головних акторів українці, на жаль, так і не побачили.


Мабуть, це вперше, коли депутати Верховної Ради, ще не приступивши до роботи, уже розчарували український народ. А що далі?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews