Молодь Рівненщини запрошують взяти участь у таборовій зустрічі на Горині

15.10.2015 10:09   Джерело: Рівне1
Опубліковано : Новини Рівненщини

Рівненська обласна молодіжна організація "Фонд молодіжних ініціатив "Крила" запрошує 18 жовтня 2015 року до участі в Молодіжній таборовій зустрічі-квесті «Осіння ватра» на річці Горинь біля с. Олександрія Рівненського району.



Таборова зустріч буде проводитися у вигляді змагання - квесту між командами у двох вікових групах:12 -18 років - молодь, та групі 18 років і старші.

 

Учасники матимуть змогу позмагатись між собою у наступних напрямках: туристичний (орієнтування на місцевості, подолання водних прешкод за допомогою навісних переправ, розпалювання вогню, перегони на байдарках, розкладання наметів, тощо), інтелектуальний, на командну співпрацю, лідерський.

 

Крім того буде проведено майстер-класи з першої медичної допомоги, в'язання вузлів, та інші. В часі зустрічі відбудеться фестиваль -конкурс патріотичної пісні "Повстанська ватра".

 

Учасники заходу забезпечуються гарячим харчування (прохання взяти із собою приладдя до їжі).

 

План проведення заходу:

17 жовтня, п'ятниця

до 18.00 Заїзд команд, робота мандатної комісії

18.30 Нарада з представниками команд

 

18 жовтня, субота

10.30 Відкриття змагань

11.00 Старт квесту. Паралельно робота занять із тактичної медицини, майстер-класів, в’язання вузлів, тощо.

15.00-15.30 –обід

15.30- 18.00 - Розважальна програма біля ватри – Фестиваль патріотичної бардівської пісні "Повстанська ватра".

18.00 Закриття зустрічі, роз’їзд команд

Подати заявку до участі в змагання можна безпосередні на місці або попередньо заповнивши реєстраційну форму за адресою :https://docs.google.com/forms/d/1t8MymgQVTERGvFqilkGx1VN9dbqjret6Sty-zPtuDO8/viewform?c=0&w=1


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне1