Муляренко з Хомком пробують заманити фінів на Рівненщину

21.11.2016 10:10   Джерело: Голос України
Опубліковано : Степан Ромашкін

Про розвиток співпраці домовились під час зустрічі міський голова Рівного Володимир Хомко та Надзвичайний і Повноважний Посол Фінляндії в Україні Юха Віртанен (на знімку). Посол привіз до Рівного чималу делегацію з представників великого фінського бізнесу.

 

Всі вони запевнили, що мають значний бізнесовий інтерес у співпраці. Сторони домовилися про участь фінських підприємців в економічному форумі «Велике Рівне. Інвест потенціал», який відбудеться у Рівному 25–26 листопада, а фіни запросять рівненських бізнесменів на подібний захід до своєї країни. Ключове завдання міжнародного бізнес-форуму «Велике Рівне. Інвест потенціал» – показати закордонним міжнародним інвесторам та потенційним партнерам, що Рівненщина – це дуже вигідний та якісний регіон для розвитку спільних проектів, вкладання інвестицій, що влада готова створювати умови та давати інвесторам всі преференції для того, щоб вони почували себе на Рівненщині комфортно.

 

Під час зустрічі Надзвичайного і Повноважного Посла Фінляндіїв Україні Юха Віртанена з головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком йшлося, зокрема, про те, що територія Рівненщини більш ніж на сорок відсотків вкрита лісами і це може стати одним з напрямів співпраці


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос України