На Рівненщині "накрили" бурштинщиків з помпами

12.10.2016 15:58   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Минулої доби та сьогодні вранці, 12 жовтня, у двох районах області поліцейські вилучили чотири мотопомпи та обладнання для незаконного видобутку бурштину.

Придані сили Нацполіції за координацією оперативного штабу під час відпрацювання Володимирецького району вчора у лісовому масиві поблизу села Ромейки виявили безгосподарську мотопомпу кустарного виробництва на базі двигуна «Mersedes», а сьогодні поблизу с.Золоте Дубровицького — ще одну, яку старателі підготовили для подальшої «роботи».

Майже 80 метрів пожежних рукавів, шланги, металеві палиці, підхватки та дві мотопомпи кустарного виробництва вилучили 11 жовтня працівники управління захисту економіки та відділу спеціальної поліції в урочищі «Сохи», що поблизу с.Берестя на Дубровиччині.

Досудове розслідування розпочато у відкритих кримінальних провадженнях за статтею 240 (порушення правил охорони надр) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews