На Рівненщині підпал: вщент згорів японський легковик (Фото)

16.10.2015 12:06   Джерело: Рівне інформаційне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Вночі на Рівненщині горів автомобіль, про це правоохоронцям повідомили рівненські рятувальники.  Автомобіль належав 44-річному мешканцю села Біла Криниця, який в цей час був вдома разом із сім’єю і, на щастя, ніхто не постраждав. Про це повідомила прес-служба УМВС. 

 

Вогонь знищив гараж, в якому знаходився “Мітцубісі Аутлендер XL” та перекинувся на сусіднє господарське приміження. Причиною пожежі працівники міліції вказують підпал:

 

– За фактом умисного знищення та пошкодження майна шляхом підпалу відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника Рівненського РВ УМВС – начальник кримінальної міліції Віталій Дмищук. —Міліціонери проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника.

 

PM835image003

 

PM907image002

 

Міліціонери просять усіх, кому відома якась інформація стосовно підпалу звернутися за номером телефону (067)495-29-59 або 102. Анонімність гарантується.

Фото прес-служби УМВС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне інформаційне