На Рівненщині відбудеться 30 ювілейний міжнародний турнір з боксу

18.08.2016 11:36   Джерело: ВСЕ про СПОРТ
Опубліковано : Степан Ромашкін

Наступного тижня, 22 серпня у Вараші стартує 30 ювілейний Всеукраїнський турнір з боксу серед чоловіків. Змагання будуть мастерськими, тобто переможці отримають звання майстрів спорту. Окрім цього забезпечення призами буде від ДП "НАЕК Енергоатом" та ВП "РАЕС". Боротимуться учасники за перемогу впродовж тижня, аж до 28 серпня.
Запланована участь близько сотні боксерів. Запрошені на змагання учасники і з Білорусі та Молдови. Україну на змаганнях представлятиме збірна серед чоловіків до 22 років.

-Для нас ці змагання є дуже знаковими. - каже голова обласної федерації боксу Володмир Соколовський. - Ми вклали дуже багато сил, аби це свято спорту відбулося. Разом з тим, цьогорічні змагання ювілейні, тому дійсно працювали багато над не тільки спортивною та змагальною атмосферами, а і святковою. Сподіваюсь учасників та глядачів цей турнір тільки порадує.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ про СПОРТ