На Рівненщині відгородили хворих дітей від здорових (Фото)

25.09.2015 13:32   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото ЧаРівне

популярне


У місті Здолбунові, що на Рівненщині, у поліклініці нарешті знайшли спосіб, як відокремити здорових дітей від хворих.

 

Так, днями, завдяки головному лікарю Здолбунівського Центру первинної медичної допомоги Олегу Сумку, місцевим платникам податків та вмілим майстрам там з’явилася спеціальна перегородка. Про це на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» повідомив голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук.

 

ДО:

 

ПІСЛЯ:

 

 

Нагадаємо, що у районній дитячій поліклініці є два входи: на одному з них напис "вхід для здорових дітей", на іншому - "вхід для хворих дітей". Втім, батьки Здолбунівського району неодноразово нарікали на те, що, потрапляючи в приміщення медзакладу, маленькі пацієнти "перемішувалися", адже в коридорі хворі діти контактували із тими, хто прийшов на звичайний плановий щомісячний прийом. Таким чином, прийшовши в поліклініку зі здоровою дитиною, можна було піти звідки, підхопивши якийсь вірус.

 

Свого часу через цю проблему збиралися підписи під електронною петицією, а проблема такої перегородки у дитячій поліклініці міста Здолбунова вийшла на одну з ключових в районі. Відтак, нарешті ця проблема у цьому медичному закладі вже вирішена. До речі, це є хорошим досвідом і для того, аби організувати таке і в інших дитячих поліклініках не лише області, а й міста Рівного.

 

Марина НАЗАРЧУК

Фото - зі сторінки Сергія Кондрачука


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне