На Рівненщині вихованці інтернату потрапили у ДТП: посадовець отримала догану

18.09.2015 18:15   Джерело: Рівне інформаційне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


Троє хлопчиків–вихованців Вербської санаторної ЗОШ-інтернат потрапили цієї суботи у дорожньо-транспортну пригоду. Жодних  пошкоджень, після огляду лікаря-педіатра, у дітей не виявлено, повідомляє прес-служба обласного управління освіти.

 

За цим фактом освітяни провели службове розслідування і з’ясували, що вихованці того дня покинули інтернат, щоб пограти у комп’ютерні ігри у свого однокласника у селі Птича.  Залишити територію закладу їм дозволила заступник директора з виховної роботи. У село дітей підвозив знайомий жінки-педагога. Через годину діти повернулись і розповіли, що потрапили у ДТП.

 

– Це недопустимий випадок, коли неповнолітні діти залишають територію школи-інтернату без супроводу батьків або осіб, що їх заміняють. На превеликий жаль, він мав місце у Вербському закладі. За цей  вчинок ми оголосили заступнику директора з виховної роботи догану, – розповів начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне інформаційне