На Рівненщині викрили гральний бізнес

08.12.2015 09:47   Джерело: charivne.info
Опубліковано : Семен Палій

На Рівненщині викрили незаконний гральний бізнес. 

Прокуратура Дубровицького району розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України).

- У ході проведення досудового розслідування працівниками прокуратури, Служби безпеки України та поліції викрито та припинено функціонування у місті Дубровиця підпільного грального закладу, який був розташований у трьох залах одного із будівельних комплексів, - повідомив прокурор Дубровицького району Микола Федорчук.

Під час проведення обшуку процесуальні керівники прокуратури  вилучили  25 гральних автоматів, рулетку, камеру відеоспостереження, оргтехніку та документацію. 

Як інформує прес-служба прокуратури Рівненської області, наразі поліція встановлює організаторів грального бізнесу.

Стан досудового розслідування у зазначеному кримінальному провадженні перебуває на контролі прокуратури.

Нагадаємо, що цьогоріч у листопаді правоохоронці викрили у Дубровиці діяльність грального закладу та вилучили 16 гральних автоматів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info