На Рівненщині викрили підпільний "Лас-Вегас"

22.12.2016 09:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

На Рівненщині викрито діяльність 23-х гральних закладів.

Санкціоновані обшуки пройшли одночасно у всіх закладах. Правоохоронці вилучили 154 системні блоки, 5 автоматів «однорукий бандит» та понад 8 тисяч гривень.
Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Рівненській області ДЗЕ Нацполіції, слідчі обласної поліції та працівники прокуратури Рівненщини об’єднали свої зусилля у протидії гральному бізнесу.


В рамках кримінального провадження, відкритого слідчими поліції, оперативники УЗЕ в Рівненській області за процесуального керівництва обласної прокуратури задокументували факти протиправної діяльності.
У спеціально обладнаних приміщеннях здійснювались азартні ігри на автоматах типу «однорукий бандит» та онлайн-гра.


Упродовж доби правоохоронці припинили діяльність 23-х таких закладів. В кожному знаходились гравці.
Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили 154 системні блоки та 5 автоматів «однорукий бандит». Також вилучено 50 флешнакопичувачів, 5 відеореєстраторів та 15 камер відеоспостереження. Крім того, понад 8 тисяч гривень та 3 пакети з речовиною білого кольору.


Нагадуємо, що з 5 грудня розпочались профілактичні відпрацювання щодо протидії гральному бізнесу, анонсовані Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.
Повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews