На Рівненщині з 1 жовтня стартує осінній призов

24.09.2015 09:56   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Призовна кампанія «Весна-2015» пройшла на належному рівні.

 

У квітні-червні Рівненський ОВК призвав 600 осіб, що становить 100% від плану. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації, голова обласної призовної комісії Юрій Приварський.

 

Підсумки весняної призовної кампанії, а також завдання на призов «Осінь-2015» обговорили з керівниками районних комісаріатів Рівненської області.

 

86% юнаків, які пройшли огляд, визнані придатними до військової служби. Зменшилась кількість чоловіків, які отримали відстрочку на лікування. Знижується також число непридатних до служби в ЗСУ.

 

«Загалом найефективніше під час кампанії «Весна-2015» спрацювали призовні комісії у Здолбунівському, Гощанському та Костопільському районах, - доповів обласний військовий комісар Михайло Твердохліб. – Завдяки ефективній роботі комісій, Рівненщина – одна з кращих областей по якості виконання планового завдання».

 

Нагадаємо, осінній призов на строкову службу починається з 1 жовтня і триватиме до 30 листопада. На строкову службу в 2015 році призиватимуть осіб віком від 20 до 27 років.  відповідно до якої призову в Рівненській області підлягає 380 юнаків. Служба в армії триватиме півтора року.

прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне