Незабаром оберуть нових керівників комунальних закладів

Керівництво та депутати облради цікавляться, кого хочуть бачити в посадових кріслах колективи комунальних закладів

10.05.2017 21:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

2 червня на черговому засіданні сесії обласної ради депутати обиратимуть очільників ряду комунальних закладів, оскільки термін дії контрактів з керівниками добігає кінця.

 

Напередодні сесії працівники цих закладів мають провести таємне голосування, де висловлять свої думки стосовно бажаної кандидатури на цю посаду.

 

Голова обласної ради Микола Драганчук із депутатом Сергієм Свисталюком побували на зборах трудового колективу КЗ «Ясениницький навчально-реабілітаційний Центр» Рівненської обласної ради.

 

Головне, щоб голосування пройшло демократично та чесно, – звернувся під час зборів до колективу КЗ «Ясининицький навчально-реабілітаційний Центр» Рівненської обласної ради Микола Драганчук. – Не можу сказати, що депутати на сесії проголосують так само, але ваша думка в будь-якому разі буде почута та врахована.

 

Працівники Ясениницького навчально-реабілітаційного Центру висунули на голосування два кандидати Степана Копери та Олександра Оксимчука. Проте вони набрали однакову кількість голосів, тож остання крапка в рішенні таки за депутатами облради.

 

Голова облради Микола Драганчук відповів на запитання працівників, а також поцікавився тим, в яких умовах навчаються вихованці КЗ «Ясениницький навчально-реабілітаційний Центр» Рівненської обласної ради. Зокрема, відвідав навчальні класи, пральню, оздоровчі кабінети та їдальню.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews