Нови голова облради заявив, що він легітимний

20.11.2015 13:21   Джерело: charivne.info
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


Новообраний голова Рівненської облради Володимир Ковальчук заявив, що перед голосуванням на депутатів тиснули. Проте не зазначив, з чийого боку.Активісти, які прийшли на першу сесію облради, наголошували, що обрання голови відбувається через підкилимні домовленості у Києві. Однак, політики це заперечували. До останнього головними претендентами на крісло голови були Микола Кучерук (від «Батьківщини»), Юрій Благодир, Михайло Кириллов (від БПП).

ПРИЇДЕ ЛЯШКО У РІВНЕ ЧИ НІ, АЛЕ ЛОЗОВА СВОЮ КАНДИДАТУРУ ЗНІМАЄ

Кандидатів від «Радикальної партії» взагалі не розглядали. Тому всі були здивовані, коли Володимира Ковальчука висунули на цю посаду.

РІВНЯНИ ВВАЖАЮТЬ, ЩО ГОЛОВА ОБЛРАДИ ОБИРАВСЯ «НЕПОРЯДНО»

Нагадаємо, на першій сесії Рівненської облради було обрано нового голову облради (Володимира Ковальчука, який отримав підтримку 34-ох депутатів) та його заступників – Миколу Драганчука та Олексія Бучинського («за» проголосували по 43 депутати).

- Був тиск шалений, але ми це все витерпіли. Ми показали громаді, що мене обрали в легітимний законний спосіб. І ті ж депутати Рівненської обласної ради обрали мене, а не хтось там зверху чи знизу. І коли деякі особи почали кричати, що Київ нам не указ, то ви згадайте, що в Донецьку та Луганську також кричали те ж саме – що Київ нам не указ, що ми самі будемо наводити тут порядок. Ви бачите, що з того вийшло – ДНР та ЛНР. Тому я не хочу, щоб деякі люди ототожнювалися в таких думках, тому що такі думки породжують, не дай Боже, те, що відбулося на сході України, - розповів Володимир Ковальчук «РВ».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info