Новий директор взявся вивчати, що треба міняти на підприємстві

04.01.2016 15:25   Джерело: erve.ua
Опубліковано : Семен Палій
 
Призначений за кілька днів до Нового року директор фірми «Санком-Рівне» Андрій Мощанецький взявся вивчати недоліки, які є в роботі підприємства, що займається вивезенням сміття.
 
За його словами, він буде готовий зробити висновки найближчим часом, адже напружена робота на новорічно-різдвяні свата яскраво вкаже на усі недоліки, які є. Нагадаємо, відносно нещодавно Андрій Мощанецький керував міським об’єднанням парків культури та відпочинку. Останнім же часом вважався тимчасово непрацюючим.
 
- Запропонували таку роботу – я погодився, що там думати. Зараз в мене основна задача – почистити місто як після Нового року, так і перед Різдвом. Ідеї є завжди, щось десь змінювати, щось допрацьовувати. Подивимось. Зараз входжу у курс справ, дивлюсь, що де і як, буду робити висновки, якщо щось десь не так і побачу, де можна обійтись без грошей, а де потрібно буде залучити кошти. Як показали свята – техніка ламається, бо залізо є залізо. Подивимось, може ми проведемо якийсь капремонт тієї техніки, що є зараз, може на перспективу будуть нові машини. Але спочатку розберусь із тими контейнерами, машинами і майданчиками, які є. Але на от ці свята я одразу пройду «школу вогнем», - резюмував Андрій Мощанецький. 
 
Також новий директор «Санком-Рівне» наголосив, що готовий дослухатись до порад рівнян, яких обслуговує фірма, адже вслідкувати за усіма недоліками на ділянці в майже 70% міста, яку вони обслуговують -  самотужки неможливо. При виникненні питань рівняни можуть звернутись за телефоном 23-43-73.
 
 
Нагадаємо, депутат міської ради Святослав Євтушенко після п’яти років роботи не працює  директором «Санком-Рівне» з 24 грудня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: erve.ua