Одні букви… І ті нецензурні.

20.11.2015 13:16   Джерело: vse.rv.ua
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


Ранок вечора мудріший. Кажуть. Ранок прийшов, мудрість не поспішає. Після вчорашнього в облраді досі боляче та огидно. Нам показали політику у всій красі. У своїй природній потворності, ницості й продажності.

Відучора мучить питання «Чи можна зґвалтувати повію?» …Саме повій нагадали новобрані до облради. Приїхав пан з нагайкою, розписав сценарій з жорстким садо-мазо, учасники і не пікнули, лягли. Огидно за цим політичним порно спостерігати і не мати змоги нічого зробити. Не менш винні й ті, хто став третім і нібито участі в оргії біля крісла голови не брав. Бо ви просто спостерігали, сподіваючись на диво.

Чи можна зґвалтувати власну совість? Виявляється можна. І після цього встати, вийти із зали і жити далі, як ні в чому не бувало. Бо є виправдання — наказ. І є наслідок — жодного покарання. Зрадників ні відкликати, ні замінити на інших манкуртів.

Партійці, які готові продатися і зрадити своїх виборців, зрадити довіру людей, як ви будете дивитися їм в очі? Невже така ласа та влада і великий страх втратити мандат? У вас був шанс лишитися людьми і без партії. А от лишитися людьми в партії – вже нема. І щоб хто з вас патріотів не казав про місцевих клятих регіоналів, убивць, корупціонерів, вони на фоні демократів-децентралізаторів виглядають білими і пухнастими.

А ті, хто раділи, — раділи власній ганьбі. Бо ж відомо, що сміється той, хто сміється останній. І незважаючи на аплодисменти і квіти, все це смердить лайном. Піррова перемога.

Рівняни, ви так боялися, що вами керуватиме поц з полісся?! Радійте, тепер усіма керуватиме п…с зі столиці, чи з якоїсь більш глибокої діри. І так, дівчаткам не притаманні слова, які хотілося б написати, але не можна знати. Замість них одні пі-пі-пі-пііііііііі…

Частина друга – цензурна.

Уявіть собі дерибан. На терезах — 2 області. В одній мають царювати скотиняки, в іншій бики. В одній – земля багата на сонячне каміння, в іншій – трохи чорного золота та митних муток. Продажні царьки домовляються про підтримку і наказують холопом голосувати, як тра. По телефону звісно ж. Бо папір – це доказ. Головний клоун навіть прискакує зі своєю свитою личком посвітити, обіцянок нароздавати. І безсловесні раби, яким дурні віддали свої голоси, голосують як наказали. Тому що…  порядні. Порядний тепер радіє, як дитя, новій посаді. Він же мудрий — віддає місця поруч зрадникам, яким обіцяли шматок раю під сонцем. Він же самостійний — щоразу згинатиметься під тягарем наказів зверху і швиденько їх виконуватиме.

І так, це все не про Рівненщину. У нас бо демократія і децентралізація. У нас вільне волевиявлення і голосування, запевняли батьківщинівці. Ляшківці аплодували. Свободівці надували щоки. Повилазили в люди з дубровиць, костополів, зарічних, напівзруйнованих сіл, мали шанс увійти в новітню історію Рівненщини… А увійшли? 

Ми ж спостерігали. У нас така професія. Ще й об’єктивність понад усе. То ж не смійте, після того, що ми бачили, звинувачувати журналістів у продажності. Бо ми, у порівняні з вами, маємо мужність визнати очевидне. І написати правду.

 

Post scriptum

Уперше після Майдану, тисяч вбитих і покалічених в АТО, думається, що перемогли не ті.  Гірко, що на крові танцюють справжні чорти, що на болю і горі людей влазять до влади мутанти. Боляче від власного безсилля.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: vse.rv.ua