Прокуратура каже, що стрілець із Старого Села захищав сім'ю

17.01.2017 09:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Сарненська прокуратура розслідує стрілянину на Рокитнівщині. Чоловік, до будинку якого у Старому Селі увірвалися троє мешканців Березнівщини з погрозами та учбовою гранатою Ф-1 у руках, відкрив вогонь із мисливської рушниці по нападниках. В результаті поцілив у трьох з них. У двох прострелені животи, ще в одного – 19-ти річного – передпліччя.

 

У прокуратурі кажуть, що це був захист. Зловмисників скоріш за все звинуватять у хуліганстві.

«Під час конфлікту, захищаючи себе та свою сім’ю, господар здійснив із рушниці постріли у сторону нападників, внаслідок чого 3 із них було поранено. На місці події вилучено муляж гранати, гільзи, інші докази, допитано свідків», інформує прес-служба Сарненської місцевої прокуратури.

 

Зараз двоє підстрелених перебувають у лікарні, третього, їх товариша, медики вже відпустили. І хоча місцеві жителі пов’язали цей озброєний конфлікт із нелегальним видобутком бурштину на Поліссі, у поліції такого зв’язку не бачать, принаймні в офіційній версії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews