"Гомосяцький" скандал мера Хомка набирає обертів

18.10.2016 14:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Сьогодні у Рівному набирає обертів шаленими темпами новий скандал.

Все почалось з оприлюдення відео з останньої сесії засідання міської ради. В одному з фрагментів голос, схожий на голос мера Рівного Володимира Хомка після перерви говорить, що у залі нема "гомосєків". Далі не без позитивних ноток звучить "О, йдуть!". І якраз в сесійній залі з'являються народні обранці від "Радикальної партії" Ляшка.

Це відео швидко розійшлося ЗМІ Рівненщини і не тільки. Реакція, відповідно, довго не змусила себе чекати.

Далі на сайті "ВСЕ" опублікували матеріал з коментарем від нардепа від РПЛ Андрія Лозового:

«Мер Рівного Володимир Хомко публічно образив понад півтора мільйона українців, які проголосували за Радикальну партію. Якщо старий підарас не вибачиться публічно сьогодні до 18:00 - подарую йому пекло. Welcome to hell!» - написав Андрій Лозовий на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Ще в одному місцевому ЗМІ - порталі "ERVE.UA" з'явився коментар обласного обранця Сергія Свисталюка.

«Це свідчить про культурний рівень міського голови Рівного. З нашого боку народний депутат України Андрій Лозовий застеріг мера, щоб той вибачився. Якщо ж Хомко не вибачиться, то відбудеться засідання фракції, на якому ми визначимо наші подальші кроки. Можливий варіант порушення питання про недовіру Хомку, згідно регламенту ради», - говорить депутат Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк.

Чим закінчаться нетрадиційні баталії у Рівному поки невідомо.

Висновок можна зробити один - чимало чиновників, депутатів і так далі, в курсі інтинмних вподобань один одного. Питання звідки?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews