Радикал став єдиним кандидатом на посаду голови облради

19.11.2015 11:20   Джерело: erve.ua
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


«Радикал» став єдиним кандидатом на посаду голови облради
Рівненська обласна рада протягом 30-ти хвилин
обиратиме нового керівника. Голосування відбуватимуться таємно: кожен із депутатів буде заходити у кабінку і заповняти бюлетень. 
 
Як інформує кореспондент із зали засідань, голосування затрималося на півгодини тому, що громадські активісти звинуватили присутніх нардепів у спекуляції.
 
 
Рівненський активіст Олександр Пантюхов під час того, як «радикал» Володимир Ковальчук розповідав свою біографію депутатам облради, звинуватив його  та Радикальну фракцію,  що вони «підгинають» під себе раду.
 
«Ви тут займаєтеся окозамилюванням. Говорите, що ніяких кулуарних домовленостей між «Батьківщиною» та «радикалами» немає. Скажіть, будь ласка, чому на сесії присутній Олег Ляшко та його підтримка?»,- прокричав активіст.
 
 
На емоційний виступ Пантюхова відреагував лідер «радикалів» Олег Ляшко.
 
«Ми нікого не під кого не підгинаємо. Я приїхав до Рівного, щоб підтримати виборців, які віддали свої голоси за «радикалів». Наші представники у раді їх не розчарують та працюватимуть на добробут Рівненщини», - зазначив Ляшко.
 
 
Також на звинувачення активіста вирішив відповісти керівник «Батьківщини» на Рівненщині Микола Кучерук.
 
«Коли я заявив, що «Батьківщина» висуває мою кандидатуру на посаду голови облради, всі з мене сміялися. Ну, не підтримають мене депутати, у нас є своя позиція. Тому ми голосуватимемо відповідно»,- сказав Кучерук.
 
Нагадаємо, що єдиним кандидатом на посаду голови облради є «радикал» Володимир Ковальчук. Решта партій своїх кандидатів не висувала.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: erve.ua