Рівненські чиновники не помічають змови тендерників?

20.09.2016 11:43   Джерело: Верховенство права
Опубліковано : Степан Ромашкін

14 вересня 2016 року Департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації, за результатами тендеру, який відбувся 29 серпня 2016 року, було акцептовано пропозицію ТОВ «Стиль-Декор», на проведення робіт реконструкції з добудовою дитячого дошкільного закладу по вулиці О. Невського, 88 в місті Радивилів. Вартість робіт склала 4 299 319,20 гривень.

Всього в конкурсних торгах приймали участь три підприємства: ТОВ «Статус-Груп», ТОВ «Стиль-Декор» та ПВКФ «Фіалка». Згідно з протоколом розкриття пропозицій, у графі «місцезнаходження» ТОВ «Статус-Груп» та ТОВ «Стиль-Декор» зазначили однакову адресу - 33028, місто Рівне, вулиця Гетьмана Мазепи, 4а/6а.

Варто також зазначити, що відповідно до інформації, отриманої з Єдиного державного реєстру юридичних осіб адреса ТОВ «Статус-Груп» зазначена наступним чином: 03142, місто Київ, вулиця Академіка Доброхотова, будинок 15, квартира 239, у ТОВ «Стиль-Декор» адреса така ж сама, що й протоколів розкриття. Таким чином, є підстави вважати, що обидва учасника, маючи офіційно різну юридичну адресу, спільно готували документи для участі у тендері за однаковою адресою: 33028, місто Рівне, вулиця Гетьмана Мазепи, 4а/6а.

Громадська організація «Верховенство права» вважає, що такі обставини можуть свідчити про ознаки змови учасників торгів та з метою підтвердження даних обставин звернулася в компетентні органи Рівненської області, з вимогою провести перевірку на предмет можливих протиправних дій учасників торгів та їх організатора.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Верховенство права