Рівненські екс-"регіонали" осідають на Волині

11.12.2015 08:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Тетяна Кічата - екс-керівник Реєстраційної служби Головного управління юстиції у Рівненській області та дружина екс-голови Рівненської обласної ради, який був членом "Партії регіонів", Юрія Кічатого, - очолила державне підприємство на Волині. Як стало відомо сайту "ВСЕ" з власних джерел, нещодавно її призначили на посаду директора Волинської філії ДП "Національні інформаційні системи".

Нагадаємо, до квітня 2015 року Тетяна Кічата працювала начальником Реєстраційної служби Головного управління юстиції у Рівненській області. Після звільнення її призначили старшим адміністратором Рівненської філії ДП "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України. Згодом підприємство перейшло в стадію ліквідації і було створене нове - ДП "Національні інформаційні системи". Так, Тетяна Кічата в Рівненській філіції цього підприємства працювала завідувачем сектору з липня по грудень цього року. 

Окрім того, на Волині працюють й інші екс-"регіонали" з Рівненщини. Так, колишній голова Рівненської ОДА Василь Берташ значиться радником керівника Волинської корпорації "Континіум" покійного Ігоря Єремеєва та нардепів Степана Івахіва і Сергія Мартиняка. Також на Волині працює екс-застуник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews