Рівненський активіст влаштував сексуально-політичні "розборки" з журналістом

18.09.2015 14:02   Джерело: ВСЕ
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


Чим ближче до виборів, тим сильніші пристрасті у політично-інформаційному полі. Нещодавно, після арешту народного депутата від Радикальної партії Ляшка Ігоря Мосійчука, справжня бійцівсько-сексуальна суперечка розгорілась між журналістом і активістом РПЛ.

 

Журналіст Василь Крутчак оприлюднив на своїй сторінці у "Фейсбуку" переписку з помічником нардепа, активістом та майбутнім кандидатом на місцевих виборах від РПЛ Володимиром Ковальчуком.

 

 

Суперечка, за  словами Василя Крутчака, з використанням нецензурних висловлювань розгорілась навколо затримання і арешту нардепа Мосійчука.

 

 

"Після того, як я виступив проти арешту Мосійчука бо вважаю, що платники податків неповні годувати його в тюрмі!
Мосійчук це проблема влади і не потрібно її перекидати на плечі українського народу!
До мене написав якийсь Володимир Ковальчук, який навпаки вважає, що Мосійчук є проблемою саме народу і за мою пронародну позицію готовий мені є**ло розвалити)))
ГАНЬБА!


P.S. А якщо серйозно то, якщо в когось буде можливість, передайте цьому Володі, що я в рот ї**в його",
 – написав Василь Крутчак на своїй сторінці у "Фейсбук".

 

Нагадаємо, що Володимир Ковальчук балотувався в депутати Рівненської областної ради в 2010 році від Народної партії. Нині ж він є одним із найактивніших партійців РПЛ на Рівненщині і, за інформацією з власних джерел, планує балотуватись в Рівненську облраду в місті Здолбунів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ