РІвненський Верес на стадії формування

14.12.2015 10:24   Джерело: charivne.info
Опубліковано : Семен Палій

Рівненський "Верес" зіграв перший контрольний поєдинок на тренувальних зборах, які рівняни проводять у Львівській області.

Суперником підопічних Віктора Богатиря став клуб львівської Прем’єр-ліги «Погонь». Рахунок відкрили львів`яни. Але у другому таймі рівнянам вдалося відігратися - один з голів забив новачок команди, ім`я якого не розголошується. Ще один гол на рахунку Олега Шутова. Окрім нього на поле вийшли Любомир Гальчук, Олег Шутов, Богдан Денега, Богдан Скоцький, Тарас Коблюк, Тарас Овчар та Андрій Бурдіян

Разом з тим, як повідомляє інформаційна служба "Верес", ряд гравців залишили клуб - Ігоря Поручинського, Любомира Білоуса покликали львівські "Карпати", від послуг Костянтина Деревльова та Віталія Дністряна відмовився тренерський штаб. А екс-капітан Микола Жовтюк вирішив перейти до іншої команди. Тому "Верес" знаходиться на стадії формування. Залишаються з «Вересом», але зараз відпущені на лікування Борис Орловський, Олександр Лакуста, Вадим Поліщук, Андрій Рябой. Тренери оглядають також Павла Таргонія, який виступав за «Верес-НУВГП» та «ОДЕК». 

РІВНЕНСЬКИЙ "ВЕРЕС" ПОПРОЩАВСЯ З ГРУПОЮ ГРАВЦІВ

Натомість тренерський штаб вже сформовано - це спортивний директор Юрій Панфілов, головний тренер Віктор Богатир та тренер воротарів Сергій Вольваков, який працював в академії харківського «Металіста». У РІВНОМУ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВНОГО ТРЕНЕРА НК «ВЕРЕС» (ФОТО)

Планується, що "Верес" проводитиме збори в Брюховичах тиждень. За цей час рівняни зіграють ще один товариський матч.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info