Рівнянам пропонують позбутися партаків тату назавжди в "Алхімії краси"!

24.11.2015 09:23   Джерело: vse.rv.ua
Опубліковано : Семен Палій

В юності багато хто з нас мріяв зробити татуювання. Деякі навіть зважилися на це. Але те, що виглядає стильно на дівчині, часом не зовсім доречно для дорослої жінки. Татуаж не завжди вдало вписується в імідж, а на шкірі, що в'яне контури часто розпливаються, втрачаючи свою привабливість. Вирішити проблему можна – сьогодні косметологічні технології, що стрімко розвиваються, дозволяють позбавитися від небажаної картинки.

Попит на художні малюнки на тілі дуже великий. Фахівці відзначають сплеск інтересу до татуажу, але також спостерігається і тенденція до виведення натільних малюнків. Люди починають розуміти, наскільки небезпечно може бути нанесення татуювання і з якими проблемами доведеться їм зіткнутися надалі. Навіть найкрасивіше тату з часом змінює свої контури і інтенсивність забарвлення. Старіння організму неминуче веде до провисання тканин, а значить, і тату буде з кожним роком ставатиме все непривабливим. Тому перед тим як робити татуаж, добре подумайте та оцініть можливі ризики.

Найбільше бажають позбутися "партаків тату" ті, хто потрапив до рук не професійного майстра:

Переваги лазерного видалення татуювання
- Не пошкоджує шкіру;
- Не залишає шрамів;
- Висока технологія лазерного вибуху діє миттєво;
- Швидка і дуже проста процедура;
- Немає реабілітаційного періоду, що вимагає переривання роботи і звичного способу життя.

Протипоказання для видалення татуювання лазером:
- Фотодерматоз
- Запальні процеси (дерматит, псоріаз тощо) у зоні роботи лазера
- Вагітність і період лактації
- Онкологічні захворювання.

Видалити неякісну татуювання лазером за один сеанс неможливо!

Щоб освітлити або повністю видалити тату вам буде потрібно кілька сеансів в залежності від вихідного стану татуювання. Іноді потрібно до 7-8 сеансів, щоб видалити татуювання повністю. Між сеансами необхідна перерва 1.5-2 місяці, щоб зруйновані молекули барвника «встигли» вийти зі шкіри.

Принцип дії апарату для лазерного видалення татуювань

 Енергія лазера може проникати безпосередньо в пігмент, не зачіпаючи шкіру. Лазерний імпульс протягом наносекунди концентрує у частці пігменту величезну енергію. Поглинена енергія призводить до швидкого розширення речовини пігменту, частинка вибухає розпадаючись на дрібні фрагменти. Дрібні фрагменти частки пігменту поглинаються фагоцитами. Дрібні фрагменти поступово виводяться з області татуювання або перманентного макіяжу. Лінії татуювання або перманентного макіяжу стають блідіше, аж до повного зникнення.

Відразу після процедури тату стає блідим, через 10-20 хвилин буде виглядати навпаки дуже яскравим. Протягом наступних 2-3 тижнів поступово почне знебарвлюватися.

Тепер можна видалити або освітлити неякісне татуювання лазером в салоні"Алхімія краси". Саме тут з'явився перший в Рівному апарат такого рівня. Після процедури лазерного видалення і освітлювання татуювання не залишається шрамів і рубців. Видалення татуювання лазером - відмінний вихід для тих, хто хоче позбутися неякісно виконаної роботи майстра з татуювання.

В салоні з'явився інноваційний сучасний апарат для лазерного видалення тату, який дозволяє проводити видалення без шрамів і небажаних наслідків. При виведенні тату не виникає хворобливих відчуттів, так як фахівці виконують свою роботу на максимально професійному рівні і завжди діють в інтересах своїх пацієнтів.

Щоб переконатися у високій ефективності методики, ви можете вивчити фото до і після лазерного освітлення татуювань та перманентного макіяжу та прийняти правильне рішення. 

Багатьох хвилює: чи боляче проводити виведення тату?

Повірте, нанесення татуювання на шкіру набагато болючіше, ніж використання лазера. Під час процедури пацієнти не відчувають вираженого дискомфорту і захищені від хворобливих відчуттів.

За ходом процедури спостерігають компетентні фахівці, які є професіоналами в галузі використання лазерної терапії та проведення малоінвазивних косметологічних процедур. Алхімія Краси" працює з максимальною самовіддачею і на сучасному обладнанні. Високий професіоналізм фахівців гарантує отримання максимального ефекту від процедури.

Видалення тату самостійно?

Видалення татуїровок в домашніх умовах неприпустимо!

Це може призвести до серйозних травм, гіперпігментації і шрамуванням шкіри. Довіряйте своє здоров'я тільки досвідченим фахівцям, які мають доступ до сучасного лазерного обладнання, перевіреним безпечним методикам і можуть гарантувати високу безпеку процедури. Непрофесійне виведення тату в кілька разів підвищує ризик розвитку гострого запалення шкіри, вираженої пігментації і розвитку злоякісних процесів. Лазер не робить такої травмуючої дії на тканини, як кислоти та інші агресивні хімічні речовини та методики, які іноді використовують люди для видалення татуювань в домашніх умовах.

 

А також в Рівному з’явилась новинка лазерної косметології – Карбоновий пілінг.

Лазерний Карбоновий пілінг (неодимовий лазер + вуглецевий наногель) - інноваційна наукова розробка, сучасна й ефективна процедура омолодження шкіри. Комплексний вплив лазера і карбонового наногелю, новітня методика м'якого очищення та лікувального впливу на шкіру. Процедура безпечна для пацієнтів будь-якого віку і фототипу шкіри, в будь-який період року. Процедура лазерного карбонового пілінгу не викликає больових відчуттів, крім відчуття тепла і легкого поколювання.

Лазерний карбоновий пілінг не має протипоказань для застосування разом з іншими терапевтичними процедурами.

Карбоновий пілінг використовується для:

  • звуження і очищення розширених пор шкіри, очищення шкіри
  • омолодження шкіри
  • лікування демодекозу
  • поліпшення кольору і вирівнювання тону шкіри
  • лікування оніхомікозу(грибок нігтів) 
  • розгладження дрібних зморшок
  • активації регенерації клітин глибоких шарів шкіри
  • знищення патогенної мікрофлори
  • нормалізації ліпідного балансу шкіри

А якщо Ви захочете максимально безпечно для здоров'я і з високим комфортом звести неякісну або обридлу тату, Вас завжди раді бачити в салоні «Алхімія краси». Компетентні фахівці знайдуть вихід із будь якої ситуації, нададуть цінні рекомендації і допоможуть повернути шкірі привабливий зовнішній вигляд.

 

Косметологічний центр "Алхімія краси" знаходиться за адресою: м.Рівне, вул.Міцкевича, 108, тел.: (362) 26-28-48, (098) 500-45-95, (095) 888-48-86.

Більше інформації на сайті: http://alchimia.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: vse.rv.ua