Рівнянам зроблять безкоштовну ковзанку

04.01.2016 15:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

До різдвяних свят у місті з’явиться безкоштовна ковзанка. Про це повідомляє"ВСЕ про СПОРТ". Сьогодні заливання розпочали на спортивному майданчику, що на проспекті Миру, 4. Це вже традиційне місце, де рівняни можуть безкоштовно покататися зимою на ковзанах. Лишень минулого року його не заливали, бо були несприятливі погодні умови.

Нині ж почали формувати перший шар льоду. Впродовж наступних трьох днів його нарощуватимуть, і вже 7 січня любителі зможуть перевірити лід ковзанами.

- Ми будемо старатися залити його за три дні, – каже начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому Сергій Шевчук. -  Дуже багато залежить від погоди. Якщо буде хороший мінус, то ми встигнемо все зробити вчасно. Якщо ж буде потепління, то пізніше ми його все одно допрацюємо і запросимо всіх бажаючих покататися. Аби все вчасно і якісно зробити, ми залучили рятувальників із пожежною машиною і працівників підліткового клубу «Олімпія», який і користується даним майданчиком.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews