Рівняни просять збудувати 50 метровий критий басейн

05.09.2016 14:21   Джерело: ОГО
Опубліковано : Степан Ромашкін

Фото з відкритих джерел

популярне


Петиція про це вже зареєстрована на сайті Рівненської міської ради.

Петиція та збір підписів про створення критого 50-метрового басейну була зареєстрована 24 серпня. Збір підписів за цю петицію триватиме до 8 жовтня.

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:

Олімпійські ігри в Ріо закінчилися, і для України, на жаль, результат найгірший за всю історію. Спортсменів, які представляли Рівненщину було всього семеро із 206 від України. Це вкрай низький показник. Найбільше було легкоатлеток - п'ять - Наталія Прищепа, Ольга Земляк, Ольга Котовська, Світлана Станко та Олена Колесниченко.

Та двоє чоловіків - Михайло Романчук у плаванні та Олег Омельчук у кульовій стрільбі.

Якщо для легкоатлетів реконструкцію "Авангарду" вже заплановано, то зовсім немає інформації щодо будівництва нових спортивних комплексів, зокрема - басейну, де змогли б тренуватися спортсмени. Є лише негативні думки того ж Михайла Романчука на запитання, чи зміг би змінити громадянство:

"Відкритих таких пропозицій не було. Але коли я прихожу в басейн в своєму рідному місті Рівне, де він на чотири доріжки, 25-ти метровий, якому вже 20 років, іноді я задумуюсь над цим, але потім я проганяю ці думки геть. І розумію, що я не зможу просто виступати за іншу країну, під іншим прапором" (з матеріалів http://irivne.info/).
Щоб більше таких думок у Михайла не було, варто створити в нашому місті нові умови для розвитку спорту і досягнення нових спортивних орієнтирів. І це прохання не лише для Михайла, а для тисяч дітей, які могли б тренуватися, як для власного здоров'я, так і для результату. Адже краще зберегти здоров'я молоді зараз, аніж потім шукати кошти на лікування.

Залучити для будівництва інвесторів, створивши пільгові умови оподаткування.

І взагалі, зробити акцент на декількох видах спорту, які мають рівненські традиції, але потребують підтримки. Адже основний фундамент становлення людини - освіта, культура і спорт.
І щоб з кожними ОІ представництво від Рівненщини збільшувалося не тільки кількісно, а і результативно.


Підтримати петицію можна за посиланням - http://www.city-adm.rv.ua/Petitions/view-petition/79


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ОГО