Рівняни скаржаться на водіїв маршруток

18.09.2015 18:17   Джерело: ВСЕ
Опубліковано : Новини Рівненщини

Рівнянка у спільноті "ТИПОВЕ РІВНЕ" розповіла про водія маршрутного таксі, який, із її слів, грубо порушував правила дорожнього руху, а на її вимогу відмовився назвати ім`я власника маршруту.

 

"Доброго дня! Вчора була вкрай обурена поведінкою і кермуванням водія маршрутки №65, номерний знак ВК8262..: їдучи від Покровського до Гвардійської, 4 рази була ймовірність ДТП. Двічі водій маршрутки не надавав переваги іншим ТЗ, на РУМі перешкоджав обгону вантажної фури, весело розмовляв по телефону і не слідкував за дорожньою ситуацією. Щоразу під час гальмування можна було поцілувати лобове скло, або ж залишитись без зубів.

 

На зауваження не реагував, сміявся і не надав інформації власника маршруту. В таких ситуація не соромтеся і телефонуйте зі скаргами 224191- МІСЬКЕ УПРАВЛІННЯ РАНСПОРТУ І ЗВ'ЯЗКУ!!!!! Що я сьогодні і зробила! Приємноі і БЕЗПЕЧНОЇ ВАМ подорожі з роботи додому," -розповіла Ірина.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ