Рівнянин може стати членом ЦВК

13.11.2015 09:38   Джерело: Рівненські новини
Опубліковано : Новини Рівненщини

Всеукраїнська громадська організація «Комітет виборців України» приєднується до початку дискусії в парламенті щодо необхідності призначення 12 членів Центральної виборчої комісії замість членів, строк повноважень яких закінчився. 

 

КВУ вважає, що формування Центрвиборчкому виключно з представників політичних партій не сприяє утвердженню одного з базових принципів організації роботи органів адміністрування виборчого процесу – принципу їх незалежності. Для того, щоб посилити незалежність Центральної виборчої комісії КВУ пропонує ввести до її складу представників громадянського суспільства, які не перебувають під впливом політиків і можуть неупереджено здійснювати свої обов’язки.

 

Окрім того, Комітет виборців України звернувся до Президента та голів парламентських фракцій із пропозицією включити кандидатуру рівняниа Олексія Андрійовича Горецького, директора Рівненської обласної громадської організації «Комітет виборців України», одного з авторів альтернативного законопроекту про місцеві вибори №2831-2 до складу Центральної Виборчої Комісії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненські новини