Рівнянин працюватиме в комітеті ВРУ

05.12.2015 15:04   Джерело: charivne.info
Опубліковано : Семен Палій
Директор Рівненського Центру надання адміністративних послуг Віталій Герман працюватиме в Комітеті Верховної Ради.

1-2 грудня 2015 року прийматиму участь в роботі виїзного комітетського слухання Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування щодо реалізації законодавства України про адміністративні послуги”, - написав на своїй сторінці вfacebook директор Рівненського Центру з надання адміністративних послугВіталій Герман.

Захід організовується спільно з Вінницькою міською радою за сприяння та підтримки проекту «Реформа управління на сході України», що виконуєтьсяDeutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини, та Програми Розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

 Учасники обговорять сучасний стан та проблемні питання реалізації законодавства України про адміністративні послуги та роль громадськості у покращенні надання послуг. Проект «Реформа управління на сході України»представить кращі практики у сфері надання адміністративних послуг та пропозиції щодо оптимізації процедури моніторингу Центрів надання адміністративних послуг.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info