Рівнянки мають можливість змінити імідж та вигідно продати своє волосся

19.10.2015 11:31   Джерело: ВСЕ
Опубліковано : Новини Рівненщини

Осінь – пора для змін у зовнішності, почніть зі своєї зачіски. Майстер з нарощування одного з рівненських салонів пропонує дуже вигідні умови купівлі натурального волосся. Окрім можливості отримати новий імідж, ви можете ще й вигідно заробити. 

 

Якщо ви власниця довгого та доглянутого волосся (від 45 сантиметрів), Ви можете продати його за найдорожчою ціною у місті. А також, як приємний бонус отримати професійну стрижку безкоштовно.  

 

Не бійтеся імпровізувати з короткими зачісками, стрижки для короткого волосся користуються популярністю довгий час. До речі, в 2015 році, стилісти приділили більшу увагу конкретно їм, тому стрижки для короткого волосся в майбутньому сезоні можна віднести до рівня «ультрамодних».

 

 

Остаточна ціна волосся буде вказана після проведення оцінки майстром. Якщо ваше волосся здорове і доглянуте, не упустіть можливість продати його за високою ціною.

 

Отож, якщо Ви хочете змінити свій образ та стиль і обрізати волосся — досвідчений майстер салону купить його за найвищою ціною. В результаті — ви матимете чудовий грошовий бонус і коротку стильну зачіску.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ