Ліля Мусіхіна

Ліля Мусіхіна

волонтер, письменниця, громадський діяч

Роздуми про "Майдан 3.0"

22.02.2016 02:01   Джерело: TeNews
Автор : Ліля Мусіхіна

"Щось мені підказує, що те, що відбувається зараз у Києві - реванш однієї політичної сили, яка стояла 2 роки тому на сцені Майдану. Є підстави так думати... Ну і кількох інших, які не гребують нічим на шляху до влади та грошей.


Тобто те, що ви бачите біля Стели, не нове, а старе, ще навіть добре не забуте...


Ніби все хлопці кажуть правильно, але.


1) Де тактика? Де стратегія? тобто як оте все втілити, про що говорили вночі???

2) Ви вірите ще у варіант безкровної революції? І це під час війни??? Не смішіть. В це може повірити хіба баба Оля, яка вже три роки без телевізора Смайлик «smile»

3) Як можна зараз перетягувати буржуйки-провіант-ліки будь-куди, окрім передової та шпиталів?

4) Щось дивно все це співпало з підтягуванням танків, САУ і под. до лінії розмежування. Комусь, може, так треба?

5) Олігарху Ахметову попри мешти один розгромлений офіс. Це для нього як для слона укус комарика. Вийшла лише картинка для москалів. Діяти треба злагоджено з іншими комариками і кусати в кілька місць, коли тобі, комарику, треба завалити слона.

6) Найгірше, що до них потягнуться люди, втомлені від напівправди і війни. Втомлені бідою. Їм повірять. А потім - ще одне розчарування. І добре, коли без крові та арештів"

 

 

 

Щось мені підказує, що те, що відбувається зараз у Києві - реванш однієї політичної сили, яка стояла 2 роки тому на сцен...

Опубліковано Лілею Мусіхіною 21 лютого 2016 р.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews