Сезон спідвею у Рівному розпочнеться Міжнародним б турніром.

Міжнародний турнір серед пар на приз «Відкриття сезону», участь у якому візьмуть представники з Польщі, Аргентини, Словаччини, Латвії та України відбудеться на Рівненському мототреці 2 травня о 16-00.

30.04.2017 20:59   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Напередодні відбулася прес-конференція, у якій взяли участь тренер Рівненського міського спортивно-технічного клубу Віктор Гайдим.  коментатор змагань В'ячеслав Крижанівський, гонщик Марко Левішин та керівник "Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею" та директор комунального закладу "Рівненського міського спортивно-технічного клубу" Рівненської міської ради Сергій Головня.

 

 

 

Йшлося  про плани на сезон, роботу школи спідвею, представлено календарний план гонок, участь Рівненського клубу у міжнародній спідвейній лізі Speedway Friendship Cup.

 

А щодо дуже відповідального турніру, то за словами Сергія Головні, цей спортивний захід буде проходити за сіткою 15 заїздів для 6 пар (пари будуть як мішаними, так і національними). У Великому Фіналі в індивідуальному заліку буде розіграний «Кубок до 25-річчя ФМСУ». Там стартуватиме найкраща четвірка гонщиків (двоє будуть відібрані за набраними очками, а двоє – на вибір організаторів). 

 

Поки що ще тривають переговори щодо участі в турнірі відомих українських та іноземних мотогонщиків. Проте вже відомо, що в гонці стартуватимуть представники Аргентини Фацундо Албін та Крістіан Зубіллага (виступатиме в чемпіонаті світу серед юніорів зі спідвею по іспанській ліцензії), італієць Гугліельмо Франчетті, словак Патрік Бурі, поляки Давід Стахира та Маріуш Фірлей. Розглядається можливість участі у змаганнях і улюбленців рівнян Станіслава Бужі та Павела Месьонца.

 

Україну представлятимуть рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин, Назар Федорчук та Станіслав Огороднік, червоноградці Андрій Кобрін та Дмитро Мостовик.

Під час турніру передбачена акредитація журналістів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews