Стало відоме ім'я чоловіка, який опинився в центрі скандалу

06.09.2015 23:56   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото ЧаРівне

популярне


Чоловік, який хамив та кидався з кулаками на жінку з дітьми у Рівному, працює в рівненській прокуратурі.

 

Про це пише журналістка Анна Махно. За її інформацією, чоловіка звати Назар Дьомкін. І він має посаду прокурора відділу нагляду за в`язницями.

 

У соцмережах люди висловлюють свій гнів щодо неналежного поводження працівника прокуратури. Рівнянці Тетяні, яка й виклала світлини, радять звертатися до прокурора області Анатолія Ковальчука.

 


Разом з тим, дружина працівника прокуратури Марина Насонкіна повідомила, що вони з чоловіком мають намір позиватися до суду. За її словами, написане Тетяною Панасюк не відповідає дійсності і на 30 %:

 

- Ми,як завжди повернувшись з тренування паркували машину,на тому місці де ми паркуємось хтось поставив свою машину ми намагались поставити машину далі,машина рухалась заднім ходом,більша частина тротуару була вільна,ширину його добре видно на фото автора!Жінки(якщо їх можна так назвати,тому що поводили вони себе неадекватно,З НИМИ БУЛИ ДІТИ,будь яка мати ніколи не буде шукати конфлікту,коли поруч є мала дитина,судячи з цього,красуні були на підпитку)підіймались під гору коли ми вже почали паркуватись,від перехрестя,і не зважаючи на те,що машина рухалась якраз навпроти припаркованої вже машини,і відстань між ними була менше метра,не зачекали коли машина стане,а нагло почали щимитися між машинами ,замість того щоб обійти з іншого боку,де було більш ніж достатньо місця щоб пройти не те щоб рядочком ,а усім разом взявшись за руки,вони повели туди і своїх дітей,при цьому стукали по машині,коли чоловік відкрив двері та зробив зауваження(без крику і образ) почали кричати,на що чоловік вийшов з машини щоб поговорити,дами почали кричати благім матом,я до останнього сиділа в машині,не думаючи,навіть про те,що жінки з дітьми почнуть бійку !!!вийшла тільки тоді коли чоловікУ В ЛИЦЕ почали тикати телефон і фотографувати машину,чоловік відпихнув руку з телефоном від обличчя,за що йому вчепилася в горло брюнетка,яка здається взагалі була не в собі,я її відпихнула,після чого ці дві красуні накинулися на мене і одна з них,блондинка вдарила мене 2 рази ногою по стегну,чоловік забрав блондинку за руку,брюнетка в цей час рвала мені куртку і била кулаком по голові,,я почала викликати міліцію,коли дами це побачили втікли!!!хоча ми просили їх залишитися неодноразово,і навіть коли вони відійшли за метрів 30,вслід ми просили їх залишитись до приїзду міліції,на цей момент їхні діти були вже дуже перелякані,син брюнетки благав свою матір ЦИТУЮ:"мама,я прошу тебе заспокойся,не кажи поганих слів!!"але ж мама дуже хороша не могла заспокоїтись,і була легко сказано в стані афекту,бо верещала на весь мікрорайон!!!через 5 хвилин приїхала слідчо-оперативна группа міськвідділу міліції,але ДЄВУШКАМИ вже не пахло,ми написали заяву про напад!!!!ЧОМУ Ж ВИ-БРЮНЕТКА ТА БЛОНДИНКА-НЕ ЗАЧЕКАЛИ????РОЗІБРАЛИСЬ БИ НА МІСЦІ,ТИМ БІЛЬШЕ СВІДКІВ БІЛЬШЕ НІЖ ДОСТАТНЬО,А ЯК НЕВІДОМО ХТО ВТІКЛИ І ПОЧАЛИ ПОШИРЮВАТИ БРУД ЧЕРЕЗ СОЦМЕРЕЖІ??АЛЕ Ж ПРАВДА ВІЗЬМЕ СВОЄ!!!!НАМ НЕМАЄ ЩО ПРИХОВУВАТИ,І В МІЛІЦІЇ РОЗБЕРУТЬСЯ ХТО ПРАВИЙ!!! - написала Марина. 

 

Денис ГРИЩУК


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне