«Свиспан Лімітед» у Костополі модернізують за 25 мільйонів

Днями керівники Рівненської області, депутати та голова правління компанії “Sorbes AG” Урс Шпекер обговорили перспективи інвестиційного проекту модернізації деревообробного підприємства ТОВ «Свиспан Лімітед» у Костополі.

30.04.2017 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Представники ТОВ “Свиспан Лімітед” презентували інвестиційний проект, що передбачає залучення майже 25 мільйонів євроінвестицій. Планується, що ці кошти будуть спрямовані на розвиток виробництва. А саме – заміну застарілого обладнання на нову лінію формування і пресування ДСП та сушильну лінію з фільтром вологої очистки.

 

 

 

Учасниками цієї зустрічі були голова обласної ради Микола Драганчук, голова ОДА Олексій Муляренко, керівник фракції ВО «Батьківщина» в облраді Микола Кучерук та керівники Костопільщини: міський голова Євгеній Денисюк, голова РДА Олександр Середа, голова райради Сергій Ткачук.

 

Зокрема, керівники Костопільщини наголосили на екологічних проблемах міста та його околиць. Проблема загострилася до краю, тож спонукає щось робити негайно, щоб захистити місцеве населення від викидів у повітря шкідливих речовин.

 

 

- Важливо, що проект спрямований не тільки на розширення виробництва та збільшення кількості робочих місць, а й на покращення екологічної ситуації в Костополі, – відмітив Микола Драганчук. – Адже це одне із міст області, де зосереджена найбільша кількість промислових підприємств. І модернізація обладнання – це не лише потреба, а вимога часу.

 

Нагадаємо, що деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед» вже понад 14 років працює у Костополі та є одним з лідерів з виробництва деревостружкових та ламінованих плит, що є основою конструкційного матеріалу для виготовлення меблів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews