Терористи постійно питають, чи живий український доброволець "Дизель"

01.09.2015 23:49   Джерело: takeinfo.net
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото takeinfo.net

популярне


Період ротації у Костополі проходить боєць штурмової бригади Добровольчого українського корпусу Сергій Ковальчук (позивний "Дизель"). Одним з перших жителів Костополя у березні 2014 року, він пішов добровольцем на Схід боронити Україну.

 

За цей тривалий період повертався додому тільки двічі, і то, на кілька діб, після поранень. Безпосередній учасник жорстоких боїв в районі Пісок, Авдіївки, Амбросіївки, Мар’їнки. У березні того ж 2014р. отримав першу контузію, у жовтні 2015р. – серйозне поранення. Після перебування у шпиталі (звідки втік), відразу повернувся на фронт.

 

Сергій небагатослівний, подробиць не розповідає, наголошує лише на одному:

 

– Пішов воювати на Схід за покликом серця. Не можу стояти осторонь, коли іде неоголошена війна проти рідної України. Ще з посмішкою згадав, як кілька разів на їх радіочастоти вторглися сепаратисти. І кожен раз після погроз та нецензурної лайки вони обов’язково запитували: – "Як там ваш "Дизель", ще не 200-тий?". Скоріше за все, я їм добре не даю сумувати. У Костополі буду недовго. Разом з добровольцями з позивними "Пенчо" і "Коляй", які тривалий час пліч-о-пліч воюють поряд зі мною, знову відправляємось на передову. Україна обов’язково переможе!

На фото: Сергій Ковальчук («Дизель»), крайній справа разом з бойовими побратимами.

Вікторія Намозова


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: takeinfo.net