Тролейбуснимки платять зарплати кредитами

11.11.2016 01:53   Джерело: irivne.info
Опубліковано : Степан Ромашкін

Підприємство «Рівнеелектроавтотранс» попросило у міста дозвіл продати «Волгу» та далі брати в банку кредити. Про це повідомляє агенція новин «Рівне Інформаційне».

ГАЗ 2105 “Волгу” хочуть продати тролейбусники. Вони розповіли що автівка зношена та непридатна для користування. Проте, оцінили в комунальному підприємстві її у 42 тисячі 99 гривень. Депутати на бюджетній комісії Рівнеради затвердили рішення та передали на засідання сесії ради. Продадуть автівку не дешевше, ніж встановлена вартість.

Крім цього, заступниця головного бухгалтера «Рівнеелектротранс» попросила дозволити і далі користуватися послугамиодного з банків міста, але вже з меншими відсотками:

«Ми використовуємо кредити для сплати зарплати, щоб платню отримували вчасно. Якщо використовуємо гроші банку – не більше, ніж на 5 днів. Намагаємося відразу сплатити, щоб не сплачувати високі відсотки», – зауважила заступник головного бухгалтера Тетяна Пацеловська.

Це рішення депутати також затвердили.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: irivne.info