У м.Рівне розвивається сервіс "Метнись Кабанчиком"

30.01.2016 13:04   Джерело: harivne.info
Опубліковано : Семен Палій

Жителі Рівного вчаться не витрачати час на домашні клопоти та проблеми, які можна вирішити без особистого втручання. У місті розвивається ринок послуг, бо все більше жителів наймають помічників як для хатніх, так і для інших нагальних справ. При відносно невеликих затратах люди отримують значно більше – вільний час, який для сучасного жителя міста є дуже цінним.

Як шукати помічників?

Пошук виконавців на різні види послуг – не така вже й проста задача. Стандартні методи – газети або сайти з оголошеннями – не виправдовують себе, бо не дозволяють обрати найкращого спеціаліста (обирати доводиться «всліпу»), не гарантують якості послуги і безпеки замовника. Тому не дивно, що останнім часом високий попит виник на спеціалізовані сайти, що дозволяють знаходити виконавців швидко, економно і безпечно. Яскравий представник цієї ніші –онлайн-проект Метнись Кабанчиком.

Сервіс забезпечує швидкість – замовник послуги розміщує завдання у певній тематичній категорії та очікує заявок від зацікавлених виконавців. Після цього залишається лише витратити дві-три хвилини на вибір найкращого з кандидатів.Обирати можна, передивляючись портфоліо, читаючи відгуки та аналізуючи рейтинг кожного виконавця.

Знайти можна будь-якого спеціаліста

Економія досягається за рахунок прямої співпраці з виконавцями. В той час, коли спеціалізовані компанії з надання послуг фізично не можуть зробити тарифи низькими (їм треба сплачувати податки, включати у ціни весь комплекс власних затрат), приватні виконавці включають в ціну лише вартість власної роботи. Окрім того, замовник сам може визначити ціну роботи та терміни. Це зручно: наприклад, якщо здавати зламаний прилад у сервіс з ремонту, то доведеться чекати декілька тижнів. Якщо доручити ремонт перевіреному виконавцю – він впорається у встановлені терміни.

Таким чином можна шукати помічника на будь-яку справу. На онлайн сервісі замовлення послуг переважають замовлення побутової тематики. Рівняни найчастіше замовляють послуги прибиральників, підсобників, майстрів з ремонту. А ще одна з найпопулярніших категорій – фріланс.

Зокрема, жителів Рівного цікавить рерайтинг та копирайтинг, розробка сайтів чи створення дизайну інтернет-ресурсів. В цих категоріях зареєстровано найбільше виконавців – є, з кого вибрати.

В сучасних умовах дуже важливою є безпека – в тому числі й при замовленні послуг. Тож попит на спеціалізовані сервіси, які дозволяють без ризиків та затрат часу шукати перевірених помічників, і далі зростатиме.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: harivne.info