У Рівному на Басовому Куті побудують нову розвагу (Фото)

19.09.2015 07:40   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Нині на Басовому Куті у Рівному проводять благоустрій території. Як розповіли представники товариства «Аквадром», на озері та спеціально відведеному місці хочуть реалізувати проект вейкбординг, який досить розвинений в європейських містах.

 

З самого початку, розповідає представник товариства «Аквадром» Сергій Петров, будуть облагороджувати дану територію та просити у міської влади дати орендний дозвіл. До слова, на території відпочинкової зони поставили будівельний вагончик та звели перші сваї: 

Вейкбординг – це катання на водних лижах. Ми хочемо, щоб у Рівному теж була така розвага, - пояснив Сергій Петров. – Проект до міської влади подали ще кілька місяців тому. Ми хочемо відновити два пірса. Також планується, що тут будуть глядачі. Можливо. проходитимуть навіть змагання міжнародного рівня. Але те, що буде Кубок України – це точно. Наразі проводять підготовчі роботи – відновлюється армування під монолітні роботи. Попередній внесок у проект становить десь 300-400 тисяч доларів. І вже наступного літнього сезону хочемо запустити. До нас вже підходить молодь та питається, коли вже буде, не дає спокою.

Сергій Петров продемонстрував ескізи проекту, та зазначив, що споруди будуватимуться на гвинтових сваях, тобто будуть тимчасовими: «Якщо на сесію міської ради внесуть це питання, і не буде ніяких перешкод, то, думаю, будемо розпочинати», - сказав Сергій Петров.

 

 

Денис ГРИЩУК


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне