У Рівному встановлять 60 нових сміттєвих контейнерів для поліетилену, скла та картону

12.09.2015 22:43   Джерело: Рівне1
Опубліковано : Новини Рівненщини

Як повідомив директор Рівненського комунального підприємства «КАТП 1728» Ростислав Кралюк, 25 серпня 2015 року відбулося розкриття тендерних пропозицій по закупівлі контейнерів для роздільного збору ТПВ, у конкурсі взяло участь 3 учасників.



Пропозиція ТОВ «Наукововиробниче підприємство «Укрресурс» з міста Луцьк була визнана тендерним комітетом кращою та відповідно акцептована.

 

Відтак на 16 вересня цього року заплановано укладення договору з ТОВ «Наукововиробниче підприємство «Укрресурс» та Рывненський комунальним підприємством «КАТП 1728» на придбання контейнерів в наступній кількості та асортименті:

- для ПЕТ пляшки та інших виробів з пластику та поліетилену - 40 шт.;

- для скла - 10 шт.;

- для паперу і картону - 10 шт.

 

Вже в жовтні поточного року зазначені контейнери будуть розміщені на мікрорайонах Північний та Льонокомбінат в місті Рівне, повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне1