У Рівному з’явиться команда, яка підсилить склад «Вереса»

13.10.2015 13:55   Джерело: erve.ua
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


НУВГП та народний клуб «Верес» Рівне підписали договір про створення нової студентської команди, яка називатиметься «Верес-Водник». 
«НУВГП має давню історію спортивних досягнень. Наші студенти беруть активну участь в різноманітних змаганнях. У нас є чемпіони світу та Європи, учасники олімпіад. Я вже не кажу про переможців різноманітних змагань всеукраїнського рівня. Сподіваюся, що наша спільна ініціатива допоможе створити студентську команду високого класу»,- зауважив ректор НУВГП Віктор Мошинський. 
 
Угода про співпрацю передбачає не зміцнення вже існуючої команди «Водника», а стане базою для у комплектації народного клубу «Верес». 
 
Нині команда НУВГП єдиний студентський колектив, який бере участь у чемпіонаті Всеукраїнської футбольної асоціації студентів. Окрім цього, виступає у другій лізі області з футболу.
 
«Верес-Водник» стане таким собі фарм-клубом. Тобто базою командою для підкріплення НК. Якщо студенти добре навчатимуться вони матимуть змогу виступати у складі «Водника», а потім і «Вереса». Все як у європейських вузах. Укомплектація нашої команди буде здійснюватися з гравців, які навчаються в університеті. Окрім цього, з гідно положень ми маємо право запрошувати гравців з інших навчальних закладі»,- зауважив завідувач кафедри НУВГП Богдан Зубрицький. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: erve.ua