У Рівному затримали лівійського нелегала

22.11.2016 09:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, головного управління Національної поліції в Рівненській області у взаємодії з міграційною службою в Рівному виявили 27-річного жителя Лівії, який незаконно перебував у нашій країні, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

 

Іноземець приїхав в Україну у 2013 році і став студентом одного з вищих навчальних закладів. Однак опановував науку недовго – до травня 2014 року. Бажання повертатися на Батьківщину в громадянина Лівії теж не виникало, тож упродовж двох років йому вдавалося нелегально перебувати на території нашої держави, навідуючись до земляків, які навчаються у закладах Одеси та Рівного.

 

Тепер його подорожі завершилися  притягненням до адміністративної відповідальності за статтею 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення та рішенням суду про примусове повернення в країну походження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews