У Зарічному в банк хотіли здати фальшиві долари

12.08.2015 10:59   Джерело: vse.rv.ua
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Невідомий чоловік звернувся до касира фінансової установи із проханням обміняти йому долари на гривні. Працівниця банку одразу ж перевірила їх на ознаки платіжності. І хоч водяні знаки на купюрах були присутні, однак вони виявилися фальшивими, про що та повідомила клієнта.

 

Особливого здивування в нього це не викликало і він попросив повернути йому гроші. Касир відмовила, посилаючись на те, що повідомила про це керуючу відділенням банку, яка і викликала міліцію. Почувши це, молодик поспіхом залишив приміщення і зник у невідомому напрямку.


— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Зарічненського РВ УМВС підполковник міліції Вадим Мельник - Працівники райвідділу встановлюють особу, причетну до скоєння злочину.


На вигляд молодому чоловікові орієнтовно 25 років, середнього зросту, спортивної статури, волосся чорне, коротко стрижене. Був одягнений у футболку чорного кольору з надписом «Пума», спортивні шорти чорного кольору, кепку чорного кольору, на лівій руці мав наручний годинник. Хто володіє будь-якою інформацією щодо вказаної особи, працівники міліції просять повідомити за номерами телефонів: 0990713577 або 102.


Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: vse.rv.ua