У жителя Дубровиччини вилучили бурштин та обладнання для його обробки

28.08.2015 15:35   Джерело: Рівненські новини
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області 27 серпня під проведення обшуків вилучили у жителя Дубровицького району майже чотири кілограми бурштину-сирцю, валюту та спеціальне обладнання для обробки каміння.

 

— У рамках відкритого кримінального провадження за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України, під час санкціонованих обшуків за місцем постійного та тимчасового проживання жителя Дубровиччини міліціонери знайшли та вилучили майже чотири кілограми бурштину-сирцю, три тисячі 200 доларів США та 700 євро, — повідомив начальник управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області В’ячеслав Єфтеній. 

 

Крім того, правоохоронці вилучили спеціальне обладнання для обробки «сонячного» каміння, ваги для його зважування та знаряддя для незаконного видобування. Попередня вартість бурштину становить понад чотири тисячі доларів США. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

СЗГ УМВС України в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненські новини