Максим Коломис

Максим Коломис

журналіст, телеведучий, RvNews

Учасники бойових дій вимагають розібратися з львівським сміттям

Воїни підкреслюють, що не є прихильниками львівського голови Андрія Садового та політичної партії „Самопоміч”, але не дозволять засмічувати побутовим сміттям українські ліси, узбіччя та поля.

27.03.2017 20:57   Джерело: RvNews
Автор : Максим Коломис

 "Спілка учасників бойових дій та АТО "Українська військова організація"" висунула звернення-вимогу до асоціації міст України, голів обласних рад , а також керівників обласних центрів, містечок та селищ міського типу західної України.

 Від них вимагають прийняти спільне рішення  щодо прийому та утилізації львівського сміття до тоді, поки проблему не вирішить держава. Пропонується  посильно забрати сміття на свої полігони на договірних засадах, аби не викликати у Львові епідемії, що спричинить закриття шкіл та садочків.

 До 5 квітня 2017 року вимагають зібратися на спільну нараду, де й буде ухвалене рішення про допомогу громаді м. Львова. В іншому випадку обіцяють діяти відповідно до чинного законодавства  України, а саме: заходити „у гості” до голів обласних та міських рад та вимагати скликання позачергових сесій для оперативного вирішення питання.

Повний текст вимоги-звернення можна прочитати тут 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews