Ігор Турський

Ігор Турський

місцеве самоврядування

Українська пропаганда не така вже й безнадійна

03.01.2015 14:21   Джерело: TeNews
Автор : Ігор Турський

Скандал навколо "Інтера", чесно, здивував. Ніби раніше не було очевидно, хто стоїть за каналом і кому вигідно тримати його на плаву. Фактично усі "регіонали", а тепер "знатні" опозиціонери, в унісон почали захищати "Інтер", мовляв - це порушує усі закони про ЗМІ.

 

Тут же і "радикал" Ляшко, який відхрещувався від Льовочкіна (який є частково власником каналу) заступився за ТБ. Тим самим вкотре довів, чий він проект і за чиї гроші купує нові "вила" на вибори. Усе це, думаю, відомо.


А, обурює, насправді, інше. Верховна Рада прийняла під Новий рік бюджет- 2015 року. Приймали вночі, наосліп, фактично без правок. 


Громада мала б хвилюватись більше цим питанням, а не "мусолити" усім відомі речі.

Як виявилось, українська пропаганда не така вже й безнадійна, якщо увагу громадян так просто "переключили" з головного документу для країни, на "обсмоктування" чергового скандалу.

 

Вибіркова люстрація вигідна новій владі, а народу лише подавай "хліба і видовищ". Хоча з новим бюджетом обійдемось, мабуть, лише видовищем...


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews