В 17 раз юні боксери вшанували пам'ять тренера Анатолія Яндали

06.11.2016 10:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Вже в сімнадцяте  у Рівне зїхалися юні боксери аби позмагатися за перемогу на туріні пам'яті визначного нашого тренера - Анатолія Яндали. Він, у свій час виховав цілу плеяду майстрів спорту та займався вихованням своїх підопічних. Вони ж його називали просто - Власович.

Цього разу на змагання з'їхалось більше 70 юнаків із України та Білорусі (Пінськ, Брест). Гості з Модови та Литви з невідомих причин не з'явилися.

  • В першу чергу, цей турнір надважливий для боксерів Рівненської області - каже президент обласної федерації боксу Володимир Соколовський. - Тут наших спортсменів ми можемо побачити в порівнянні із боксерами інших областей. Це, така собі, підготовка до Чемпіонату України. Тут ми переглядаємо, аналізуємо і шукаємо недопрцювання, які потрібно виправити.

У підсумку - турнір, після 3 днів змагань фінішував. І вже за кілька тижнів кращі боксери Рівненщини, які пройшли гартування на турнірі пам'яті Анатолія Яндали, змагатимуться за перемогу на Чемпіонаті України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews