В Костополі чоловік прийшов в кафе з гранатою

01.09.2015 23:20   Джерело: ВСЕ
Опубліковано : Новини Рівненщини

До чергової частини Костопільського РВ УМВС надійшло повідомлення, що в одне з кафе районного центру невідомий чоловік прийшов з предметом, схожим на гранату.

 

Під час огляду місця події спеціалісти-вибухотехніки встановили, що житель м. Костопіль приніс у кафе учбову гранату, яка є непридатною для вибуху і не становить жодної небезпеки для людей. Однак, предмет, схожий на гранату Ф1, вилучили для проведення більш детального експертного дослідження.

 

Крім того, правоохоронці оглянули автомобіль «RENAULT», яким приїхав З2-річний костопільчанин. У його салоні міліціонери виявили та вилучили два ножі та 18 патронів, які теж направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на експертизу.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 263 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі до трьох років.

 

Правоохоронці проводять комплекс заходів для встановлення всіх обставин цієї події.

Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ