В області закрили чергове незаконне виробництво

07.09.2015 17:37   Джерело: Рівненські новини
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


Cпівробітниками оперативного управління Головного управління ДФС у Рівненській області, в ході проведення заходів по контролю за дотримання вимог законодавства суб’єктами господарювання в сфері обробки деревини, експорту її за кордон, знову виявлено незаконне виготовлення деревного вугілля. Організував його в одному із сіл Млинівського району Рівненщини винахідливий підприємець із сусідньої Волинської області.

 

Без одержання належних дозвільних документів, зокрема, згідно вимог законодавства з питань пожежної та екологічної безпеки, він організував виробництво деревного вугілля шляхом спалювання деревини твердих порід у переобладнаних для цього металевих бочках.

 

За результатами проведеного огляду місця незаконної діяльності, працівниками податкової міліції вилучено:

- 3 металеві бочки, переобладнані для випалювання деревного вугілля об’ємом близько 30 кубів кожна на загальну орієнтовну вартість 45 тис. грн.;

- готове деревне вугілля приблизною вагою 6 тонн орієнтовною вартістю 30 тис. грн., розфасоване у поліетиленові мішки;

- деревина породи дуб, граб в кількості приблизно 40 кубів на орієнтовну вартість 13,5 тис. грн.

 

Всього в ході проведеного огляду вилучено товарно-матеріальних цінностей на орієнтовну суму 88,5 тис. грн.

 

На даний час проводиться перевірка інформації щодо не облікованих поставок деревини для виробництва вугілля з державних лісогосподарських підприємств області, встановлюється походження печей.

За матеріалами ОУ ГУ ДФС у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненські новини